Door inruil verkregen, prachtige XP Gold MAXX power V4.
Deze Goldmaxx V4.0 is uitgevoerd met nieuwste model steel (Deus), Engelstalige en Nederlandstalige handleiding, beschermhoes, batterijoplader en oplaadbare batterijen, autolader, extra setje bout en moer en een extra setje batterijhoudertjes.

Detector wordt uiteraard geleverd met garantie.

Nette machine!

---------------------------------------

De XP Gold Maxx Power metaaldetector wordt samen met de XP Deus het meest verkocht binnen dit merk. Door zijn hoge gevoeligheid en enorm dieptebereik wordt dit model zeer gewaardeerd door de meest ervaren zoekers in de wereld. XP is ijzersterk in analoge (knoppen en schakelaars) detectors. Echte no-nonsens detectors, in de eerste plaats gemaakt voor de Europese zoeker die vooral op akkers en oude bewoningsgrond zoeken. Door te sterk te discrimineren (zo typisch voor Amerikaanse detectors) missen veel zoekers ongewild de mooiste (goud) vondsten. Dit kan je bij de Gold Maxx Power
niet overkomen! De Gold Maxx Power werkt op een relatief hoge frequentie (18 kHZ) waardoor de gevoeligheid voor de kleinste muntjes en voorwerpen supergoed is. De standaard 22,5 cm Dubbel D (Wide scan) schijf die er onder zit zorgt voor stabiliteit en dat je op dieper niveau meer grond afzoekt.

XP is het jongste detectormerk in de wereld die het gelukt is werkelijk door te breken. Het is een Frans merk, geboren in de buurt van Toulouse, het Silicon Valley van Frankrijk, met zeer hoogwaardige Electronica. Hoewel de bediening van hun detectoren analoog is (met knoppen) isde werking van wereldniveau en behoren ze tot de top 4 van detectormerken in de wereld. Ook de kwaliteit van hun detectoren is van grote klasse. Maar het belangrijkste is het, dat deze detectorbouwer meer dan zijn Amerikaanse collega's rekening heeft gehouden met de speciale wensen en belangen van de Europese zoeker. Op de beste zoekplaatsen in heel Europa zijn in tegenstelling tot Amerika en Australie namelijk Romeinse en Middeleeuwse munten en voorwerpen te vinden die heel dun en klein en moeilijk te detecteren zijn. Helaas ligt juist op die velden ook nog eens veel
ijzer wat de zoeker niet wil opgraven omdat dit te veel tijd in beslag neemt
(10 x meer tijd!). Dat zijn moeilijke omstandigheden waar de Amerikaanse
fabrikanten eigenlijk nooit rekening mee houden. XP heeft zijn techniek aan die moeilijkheden aangepast en met name in de G-Maxx II en de Gold Maxx Power verwerkt. Deze twee meest verkochte detectors van XP kunnen ijzer uitschakelen en toch zeer dicht bijgelegen goede voorwerpen detecteren op een manier die andere merken niet kunnen. (ervaren zoekers die XP kennen kunnen je dit bevestigen)

Speciale mogelijkheden: frequentie schakelaar, deze dient om
storing, bijvoorbeeld van een andere detector of een zendmast uit te schakelen. Een speciale Silencer om rustiger te kunnen zoeken. Grondbalans om de detector in balans te brengen met de grond, waardoor minder storing optreedt en meer dieptebereik wordt verkregen.

Specificaties:
Soort detector: Motion detector
Werkfrequentie: 17,43 kHz en 17,56kHz
Bijgeleverde verwisselbare zoekschijf: 22 cm Dubbel D


Voeding: 8x AA Alkaline baterijen 1,5 Volt
Batterijduur 50 uur
Diepte-indicatie: Nee
Basistoon: Nee
Geluid: Interne speaker en hoofdtelefoon
Geluidsvolume: Niet instelbaar
Toon: 2 tonig
Discriminatie: Handmatig
Gevoeligheid: Handmatig
Grondbalans: Handmatig
Geschikt voor zoeken op zoutwaterstranden: Nee
Waterdichte zoekschijf: Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Occassion XP Gold Maxx Power V4.0

  • Merk: xp metaaldetector
  • Model: Occassion XP Gold Maxx Power V4.0
  • Beschikbaarheid: In Stock
  • €485,00

  • Excl. BTW: €400,83

Tags: Occassion XP Gold Maxx Power V4.0

Aanbevolen

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 cm DD en 23 cm CC.

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 cm DD en 23 cm CC.

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 en 23 cm. De RUTUS Alter 71 De Rutus A..

€699,00 Excl. BTW: €577,69