DEMO Tesoro Compadre met vaste concentrische schijf.

In absolute NIEUWSTAAT!!!!!

Deze detector is uitermate geschikt voor beginners, kinderen en dames!
Super licht in gewicht met zeer goede prestaties!

Productomschrijving:
TESORO Compadre (met 20 cm open verwisselbare zoekschijf)
Deze detector oogt simpel en er zit maar een knop op en is veel duurder dan een Chinese metaaldetector, ra ra hoe kan dat? 
Deze Amerikaanse (American made!) detector is zijn geld dubbel en dwars waard om zijn prestaties!  Prima dieptebereik voor muntgrootte voorwerpen, geeft een voorwerp helder en kort aan, goede metaalselectie (klein ijzer, zilverpapier en trekringen van drankblikken kunnen traploos worden uitgeschakeld, zonder dat meteen alles wordt genegeerd. De Compadre wordt ten onrechte voornamelijk gekocht door zoekers die wel weten wat de detectors van Tesoro in hun mars hebben. Als beginner zult u nooit spijt krijgen van deze aanschaf, temeer omdat u met een Tesoro een kwaliteitsdetector koopt die vele jaren meegaat. (onlangs kregen we een Golden Sabre van Tesoro uit 1988 in reparatie die zonder problemen weer 100% werkend naar de eigenaar terug gestuurd kon worden)
Gewicht: De Compadre weegt minder dan 1 kilo en is daarom als een van de weinige detectors ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De stelen kunnen vergaand ingekort worden!
 
Bijzonderheden
Werkfrequentie:                   10,6 kHz
Zoekschijf type:                   Concentrisch rond, dicht met beschermkap
Geluidsuitgang:                   4 cm luidsprekertje en 6 mm plug hoofdtelefoon onderkant v/h huis
Gewicht:                             Slechts 990 gram!
Batterijen:                           1 x 9 Volt batterijtje, levensduur 40  uur
Standen:                             Aan/uit en Alle metalen motion en Motion discriminatie traploos
Lengte gebruiker:                Geschikt voor personen tot 2 meter, maar ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.


De detector bestaat uit 4 delen en past dus in elke koffer of tas. Het geheel zit zeer stabiel in elkaar, dus geen gerammel van de stelen. Ook de zoekschijf blijft in de gewenste stand staan tijdens het zoeken. Zeer geschikte detector als cadeau voor een familielid of collega of als back-up.


(Op stand 0 pakt deze alle metalen, dus ook ijzer en vandaar uit kun je ijzer en zilverpapier tot en met trekringen van drankblikken traploos uitschakelen.)
De Compadre is misschien iets duurder dan sommige andere motion detectors met een knop, maar het uitstekende dieptebereik, de zuivere discriminatie en de kwaliteit van de detector in zijn geheel rechtvaardigd deze geringe meerprijs. Drie-delig zoals de andere Tesoro detectors.

De Compadre is bovendien envoudig te bedienen en daardoor zeer geschikt voor beginners, maar wordt door veel zoekers ook als back-up detector aangeschaft, of om in de stort (sterk vervuilde, maar zeer interessante middeleeuwse grond uit de oude binnensteden) te gebruiken, deze detector heeft nl. 0-discriminatie! De Compadre heeft een superlichte zoekschijf van 20 cm in doorsnede. Door deze geringe omvang is de camouflage (door rommel) zeer gering.  Met andere woorden: 'met deze detector kun je op extreem rommelige terreinen zoeken, (zoals in parken en stortgrond) en vinden wat iedereen met andere detectors laat liggen'. De Compadre is ook verkrijgbaar met een vaste 15 cm zoekschijf. Warm aanbevolen dus voor beginnende zoekers die een superlichte (950 gram) en krachtige detector van hoge kwaliteit willen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

DEMO Tesoro Compadre met 20 cm open vaste schijf

  • Merk: Tesoro
  • Model: DEMO Tesoro Compadre met 20 cm open vaste schijf
  • Beschikbaarheid: In Stock
  • €199,00

  • Excl. BTW: €164,46

Tags: DEMO Tesoro Compadre met 20 cm open vaste schijf

Aanbevolen

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 cm DD en 23 cm CC.

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 cm DD en 23 cm CC.

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 en 23 cm. De RUTUS Alter 71 De Rutus A..

€699,00 Excl. BTW: €577,69