WHITES TREASURE MASTER 808 tot 6 meter diepte
De Whites Treasure Master 808 (diepzoeker) is ontworpen om grotere voorwerpen zoals kanonskogels, zwaarden, helmen, kisten en potten met munten/gebruiksvoorwerpen (goud/zilver/brons) op grote diepte te kunnen detecteren. Het maximale diepte bereik is zes meter. Een voorwerp van 10 x 10 cm wordt al gedetecteerd op ongeveer 90 cm. Doordat er twee automatische zoekstanden op de TM 808 zitten is deze two box locator erg gemakkelijk te bedienen. De TM 808 is de enige detector die grondmineralisatie afwijst zonder diepte verlies. De automatische grondafwijzing zorgt ervoor dat de detector probleemloos zijn werk doet, ook al varieert de mineralisatie.
OOK ERG GESCHIKT VOOR: Afsluiters, putdeksels en Olietanks (en natuurlijk andere grote metalen voorwerpen)

De Whites TM 808 is uitermate geschikt om grotere hoeveelheden munten, daar waar een gewone detector het opgeeft, nog op grote diepte te detecteren. De Whites Treasure Master 808 is perfect uitgebalanceerd en heeft als extra een gevoeligheidsmeter die boven op de detector is geplaatst. Ook is er een geheugenknop aanwezig (retune) om de afstelling, die u ingebracht heeft, te handhaven. De detector bestaat uit drie delen (de twee "spoelen" en de kast) en is daardoor gemakkelijk te vervoeren in de bijgeleverde hardkartonnen koffer.

Beschrijving;
De kast en de "spoelen" zijn van licht aluminium gemaakt.
Gevoeligheidsmeter is duidelijk zichtbaar boven op de kast geplaatst.
Drukknop om het geheugen in te schakelen.
Grondafwijzing draaiknop die grond mineralisatie uitschakelt.
Fabrieks ingestelde 0 stand (het zgn. uitnullen wat bij andere diepzoekers handmatig dient te gebeuren) die er o.a. voor zorgt dat er direct van metaal naar tunnelstand geschakeld kan worden.
Schakelaar voor:
A. automatische SAT (zichzelf herstellende) basistoon
B. plaatsbepaling van het voorwerp
Koptelefoon aansluiting
Gevoeligheid (sigbal) draaiknop om uw eigen diepte te bepalen.
Houder voor vier alkaline batterijen. Levensduur ongeveer 25 uur. (Optie oplaad set)
Diepte bereik: 90cm oplopend tot 6 meter al naar gelang de grootte van het voorwerp(en).
Zeer gebruikersvriendelijk
Nederlandse/Engelse en Franse handleiding
Twee jaar volledige fabrieks garantie.
Hard kartonnen opberg- en vervoer doos

Een TM wordt vaak aangeschaft om voorwerpen/munten en goud- en zilver schatten te detecteren welke b.v. in onzekere tijden in de grond verstopt zijn. Denk aan WO II waar men koper en edelmetalen uit het zicht van de Duitsers wilde houden. De inhoud van schuttersputjes wordt probleemloos gevonden.  Ook bij kastelen (tijdens belegeringen) werd vaak van te voren e.e.a. verstopt. Gebruiksvoorwerpen van oude culturen (b.v. de Romeinen) liggen vaak behoorlijk diep vanwege bv. grond ophogingen/overstromingen e.d. Ook vliegtuigmotoren, bunkers of ander oorlogstuig uit WO II kan diep in de grond zitten en zijn met een gewone detector moeilijk te traceren.  !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Whites TM 808 DIEPZOEKER + GRATIS WHITES Bulls Eye 2 Pinpointer t.w.v. € 79,-!

  • Merk: Whites
  • Model: TM 808
  • Beschikbaarheid: In Stock
  • €849,00

  • Excl. BTW: €701,65